Privacy Verklaring

Je leest de privacy policy van Mr Maria B.V. geregistreerd in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder de nummer 66501305 met BTW-identificatienummer NL856535928B01.

Als je gebruik maakt van onze site kunnen in een aantal gevallen je gegevens nodig zijn. Bijvoorbeeld als je op onze site een aankoop doet of contact neemt met onze klantenservice. Mr Maria B.V. heeft de verantwoordingsplicht voor de verwerking van je persoonsgegevens. Wij respecteren je privacy en doen er alles aan om jouw privégegevens privé te houden.

Wanneer je een klant, relatie of belangstellende van Mr Maria bent en ons je persoonsgegevens verstrekt dan geef je ons uitdrukkelijk toestemming voor de verwerking conform deze privacy verklaring. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken kan je hier verder lezen. Ook wie toegang heeft tot je data, waar en hoe lang de gegevens bewaard worden en uiteraard wat je rechten zijn.

Mocht je nog vragen hebben dan zijn wij te bereiken op
Damrak 37-3
1012 LK Amsterdam
tel. 020 – 811 0022
mail: info@mrmaria.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 23-2-2018

Websites van derden

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de activiteiten van Mr Maria. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere partijen die je via een link vanaf onze website kunt bezoeken. Indien de URL is gewijzigd kan je zien dat je niet meer op onze website bent. Wij raden je aan om de privacy verklaring van de doorgelinkte site goed door te lezen.

De url’s van Mr Maria:

  • www.mrmaria.com
  • www.mrmaria.nl of www.mrmaria.com/nl
  • www.mrmaria.de of www.mrmaria.com/de

De doelen waarvoor de gegevens verzameld worden

Wij verzamelen alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.

Wanneer je iets bij ons besteld hebben we de volgende gegevens van je nodig om je aankoop te kunnen verwerken in onze administratie.

  • Voornaam + Achternaam
  • Adres

Wij vragen je NAW-gegevens om je bestelling te kunnen afhandelen. Deze gegevens komen op je factuur te staan en dit gebruiken we ook om bestelling bij je af te kunnen leveren. Zodra ons systeem een factuur heeft aangemaakt kun je dit niet meer laten aanpassen.

  • E-mailadres

Je E-mailadres hebben we nodig om je orderstatus te mailen. Je krijgt van ons de volgende mails wanneer je iets bij ons besteld: Orderbevestiging, Factuur en Verzendbevestiging. Wij zullen je E-mailadres niet gebruiken om je ongevraagd nieuwsbrieven te sturen, tenzij je daar zelf nadrukkelijk om heb gevraagd.

  • Telefoonnummer

Je telefoonnummer zal alleen gebruikt worden als we iets moeten verduidelijken over je bestelling en/of je vraag te beantwoorden.

  • Order inhoud

Om je de juiste producten te kunnen afleveren, moeten we weten wat je besteld hebt.

  • Betaal- en factuurgegevens

Wij gebruiken een beveiligde betaalomgeving. Al onze betalingsmethoden worden uitgevoerd door een betrouwbare payment provider Sisow. Sisow kan hierdoor ons vertellen of een betaling is gelukt. Verder gebruiken je betaalgegevens wanneer je geld terugkrijgt van ons.

Op de factuur staan de volgende gegevens:
voor- en achternaam, adres en woonplaats
factuur- en ordernummer
orderinhoud

De factuur is tevens je aankoop- en garantiebewijs

Je kan ons bereiken via onze social media accounts op twitter, facebook, pinterest en instagram. Ook kan je ons direct contacteren per telefoon, mail, brief of de contactformulier op onze website. Om je vraag of klacht te kunnen behandelen, maken wij gebruik van de persoons-/contactgegevens die je aan ons verstrekt. We kunnen hierbij extra gegevens vragen die de afhandeling makkelijker maken.

Als je onze website bezoekt of op een product klikt krijg je van ons cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies volgen wij en derden jouw surfgedrag op onze website, bijvoorbeeld de zoektermen die je gebruikt en welke producten je aanklikt. We delen nooit ons klantenbestand direct met derden. Meer weten over cookies of je instellingen aanpassen, lees je hier.

Ter bescherming van je bezoek aan onze website maken wij gebruik van een SSL verbinding. Dat controleer je door te kijken of voor onze url https:// staat. Dit houdt in dat je daadwerkelijk op onze website zit. Ook zorgt een SSL verbinding voor een versleutelde encryptie voor de beveiliging van gegevens die je via je webbrowser naar ons verstuurd.

Je kan op onze site niet inloggen met je Social Media accounts, maar je kan via onze website wel social media buttons vinden die van de social media netwerken zelf afkomstig zijn. Deze buttons gebruiken wij ter promotie van onze pagina’s. De buttons die via deze diensten aanwezig zijn bevatten cookies waar wij geen invloed op hebben. Lees daarom ook de privacyverklaring van deze social media platformen. We kunnen op deze social media platformen ook advertenties tonen op basis van jouw interesses over onze producten of aanbiedingen.

Op elk productpagina en eventueel nieuwspagina's van onze site kan je een zogenoemde photowall van Photoslurp vinden met foto's van gebruikers van Instagram. Deze zijn verzameld doordat men toestemming heeft gegeven middels gebruik van bepaalde hashtags en/of via andere toezegging (per mail, telefonisch) conform onze social media overeenkomst hier te lezen. De foto’s zijn gekoppeld aan onze producten, Photoslurp analyseert geanonimiseerd voor statistische doeleinden het gedrag van de bezoekers op een pagina waar een photowall is geplaatst.

Ook hier geldt dat we ons klantenbestand niet direct delen met de social media services.

Wie de ontvangers van de persoonsgegevens zijn

Wij delen alleen je gegevens aan andere partijen als dat nodig is voor onze dienstverlening. Dat gaat om onze bezorgpartners, leveranciers, betaalpartner en onze IT-dienstverleners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en mogen de gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld.

  • Onze bezorgparners gebruiken alleen je persoonsgegevens om je bestellling bij het juiste adres af te leveren.
  • Sisow is een Collecting Payment Service Provider (CPSP), die betaaldiensten, zoals iDEAL, verzorgt voor onze webshop
  • Om jouw koop- en site-ervaring zo fijn mogelijk te doen verlopen, werken wij samen met een IT-dienstverlener. Zij hosten en optimaliseren onze site.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens ons, Mr Maria. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Je leest in de cookies sectie meer over ons cookiestatement en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen of verstrekken jouw gegevens nooit aan derden zonder jouw toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van een rechterlijke uitspraak middels de wet.

Waar wordt het bewaard?

De door jouw verstrekte persoonsgegevens worden opgeslagen in een database die we gebruiken om onze activiteiten kenbaar te kunnen maken. Onze database server staat in de EU en wordt gehost door onze IT-dienstverlener.

Bewaartermijn

We bewaren en gebruiken jouw gegevens zo lang dat ons wettelijk verplicht is. Wij archiveren de gegevens na de bewaartermijn en gebruiken ook daarna de gegevens geanonimiseerd voor statistische doeleinden. Mochten deze gegevens niet meer nodig zijn, dan vernietigen we de gegevens.

In verband met de financiële wetgeving en de Belastingdienst moeten we jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Als je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief bewaren we die toestemming voor 5 jaar. Als je vervolgens beslist deze niet meer te willen ontvangen, bewaren we het verzoek.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van gegevens

Je hebt recht om bezwaar te maken op de verwerking en op inzage van jouw persoonsgegevens. Wil je een kopie ontvangen, je gegevens wijzigen, verwijderen of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Laat dit ons dan weten per post of per e-mail. We kunnen aanvullende informatie vragen om je identiteit vast te stellen.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan je doen door op de link te klikken onderaan de nieuwsbrief of ons te schrijven. Als het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kan je terugvinden in de instellingen van de door jou gebruikte internetbrowser.

Het recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Nog verdere vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via service@mrmaria.nl of via hier.

Meer informatie over Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en General Data Protection Regulation (GDPR):
autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving
ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_nl